Voor de koude wintermaanden

Nutricia, een nieuw schoonheidsritueel voor de droge huid! 

Een nieuwe generatie voedende verzorgingsproducten voor de droge huid die niet alleen inwerken op de tekenen van uitdroging van de huid, maar ook de oorzaak ervan aanpakken door te zorgen voor de noodzakelijke voedingsstoffen.

Alle sensitiviteit van PAYOT ten dienste van de droge huid: crème, olie en balsem met aangename texturen garanderen steeds weer een heerlijk gevoel bij elke toepassing ; een omhullend en delicaat parfum voor een puur moment van plezier.

Verkrijgbaar bij Beautysalon Marjolijn voor huidverbetering.

schermafbeelding-2016-11-11-om-18-27-41

 

Nutricia crème confort.

Voedende en herstructurerende crème

Nutricia Crème Confort, voedende en herstructurerende crème, voedt intens en versterkt de droge huid. Zij verstevigt, bevordert zichtbaar het herstel van de hydrolipidenbarrière en beschermt tegelijkertijd de droge huid tegen agressies van buitenaf door haar te voorzien van de noodzakelijke voedingsstoffen.

Deze crème werkt niet alleen in op de tekenen van huiduitdroging, maar pakt ook de oorzaak ervan aan. De formule met extract van het Japanse lelietje-van-dalen, een geoctrooieerde werkstof die de synthese van lipiden en hydraterende factoren bevordert, versterkt en herstelt de hydrolipiden barrière op zichtbare wijze en beschermt de huid tegen agressies van buitenaf. Het oleo-lipidic complex, een concentraat vol ultravoedende werkstoffen, geeft de droge huid de voedingsstoffen die zij nodig heeft, zorgt voor een intense voeding en helpt bij de herstructurering van de huid.

InutriciacremeconfortDEAAL VOOR

Droge huidtypes en Zeer droge huidtypes

TEXTUUR

Romige en ultra-voedende crème

PRESENTATIE

Pot van 50 ml

 ——————————————————————————————————–

Nutricia huile satinée

Droge ultra-voedende olie

Nutricia Huile Satinée is een ultravoedende comfortverzorging voor de droge huid die helpt bij de herstructurering van de huid. Deze verzorging voor veelzijdig gebruik biedt souplesse en comfort.

De droge en gesatineerde olietextuur dringt meteen in zonder een vet laagje achter te laten en zorgt voor een uitzonderlijk comfort.

schermafbeelding-2016-11-11-om-19-18-35

 

IDEAAL VOOR

Droge huidtypes en Zeer droge huidtypes

TEXTUUR

Droge en satijnzachte olie

PRESENTATIE

Pompflacon van 30 ml

——————————————————————————————————–

Nutricia baume lèvres

Voedende kalmerende lip verzorging

Nutricia Baume Lèvres is een voedende en versterkende verzorging voor de lippen. Deze balsem verstevigt en bevordert zichtbaar het herstel van de hydrolipidenbarrière. Zij kalmeert het trekkerige gevoel en beschermt tegen agressies van buitenaf door het lip oppervlak te isoleren.

schermafbeelding-2016-11-11-om-19-26-39

 

IDEAAL VOOR

Droge huidtypes en Zeer droge huidtypes

TEXTUUR

Licht glanzende lip balsem

PRESENTATIE

Tube van 15 ml

 ——————————————————————————————————–