Winkelmand

Neem contact op: 06 – 20 15 88 18

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,-

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien dat er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van de herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Beautysalon Marjolijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@beautysalonmarjolijn.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op met info@beautysalonmarjolijn.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Product retourneren?
Klik op onderstaande link voor het herroepingsformulier. Deze dien je mee te sturen met de retourzending.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf € 50,-

Niet goed? Geld terug!

Bekijk onze retour-voorwaarden

100% veilig afrekenen

Betaal comfortabel met iDeal