Optimale Gel Désincrustant

Optimale Gel Désincrustant

25,50

Een anti-imperfectie gezichtsreiniger. Na reiniging voelt de herenhuid zacht aan, is fris en zuiver, de huidstructuur is verfijnd en heeft haar oorspronkelijke glans weer terug.

Ideaal voor: Alle huidtypes

Textuur: Zwarte gel

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 50,-

Beschrijving

Deze zwarte gezichtsreiniger met plantaardige koolstof en vulkanische microparticulen exfolieert de huid en maakt deze op milde wijze grondig schoon door onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Door sebumregulerende bestanddelen behoudt de huid de hele dag een mat aspect en daarbij reinigt de actieve koolstof de poriën om zo imperfecties de voorkomen. De herenhuid voelt zacht aan, is fris en zuiver, de huidstructuur is verfijnd en heeft haar oorspronkelijke glans weer terug.

Door aanraking met water verandert de intense structuur van deze gel in een gulle witte mousse. Eenvoudig met water af te spoelen, de huid voelt fris en zacht aan.

Aanbreng ritueel

’s Ochtends en ’s avonds met ronddraaiende bewegingen aanbrengen op een vochtige huid. Afspoelen met water. Contact met de ogen vermijden.

Ingrediënten

· Plantaardig koolstofextract · Combinatie van 4 mineralen (magnesium, zink, mangaan en natrium) · Olijf- en koperextract · Vulkanische particulen

Extra informatie

Inhoud ml

150 ml